Kalender


mandag den 26. juni - torsdag den 24. august
ÅBEN HVER DAG HELE SOMMERFERIEN
Husk - vi har åbent hver dag alle ugens 7 dage:

Mandag-fredag          9.30-17.00
Lørdag                    10.00-13.00
Søndag                   12.00-16.00

Kig ind - vi glæder os til at se dig:-)
tirsdag den 1. august - søndag den 29. oktober
Buler i taget???
Er taget på campingvognen blevet bulet evt. ved påkørsel eller haglskade.Det er nok det, alle os campister får mareridt over.

Men nu er der hjælp at hente!

LE Camping i Frederikshavn og Camping-Parken i Herning har i samarbejde fundet en ny måde at reparere tagskader på, uden at det går nævneværdigt ud over nyttelasten på vognen.

Søren Mortensen, som er indehaver af LE-Camping, fortæller:

Vores produkt er en 3-lags fiberdug, der lægges oven på taget af campingvognen. Efter afmontering af alle tagluger og andet, spændes dugen ud over vognen og fastgøres med en speciel dobbelthæftende tape langs alle kanter, plus en låsesealer/lim.  Derefter monteres alle tagluger og kantskinner igen og vognen er som ny.

Fordelen ved produktet er at taget nu er beskyttet mod fremtidige skader. Dugen er UV-beskyttet og tager ikke imod mug og smuds. Den har en høj brudstyrke og selve reparationen har en lav vægt i forhold til en traditionel reparation, hvor en ny aluminiumplade påmonteres.

Ved at få monteret en 3-lags fiberdug, skal vognen altså ikke have en gennemgribende reparation af tagkonstruktionen. Skaden bliver begrænset og kosmetisk bliver vognen som ny.

Prisen på en reparation med 3-lags fiberdug koster ikke mere, end hvis man får taget på campingvognen malet hos en autolakerer, men reparationen og holdbarheden er væsentligt bedre end maling.

Vi kan oplyse de at forsikringsselskaber der har set produktet – alle har sagt god for produktet, ligesom vi har testet produktet over de sidste par år med fantastiske resultater.

Ring evt. til Søren Mortensen for yderligere oplysninger.


onsdag den 16. august
Salgskursus 16. august
Tidspunkt: 9.30-17.00
Onsdag den 16. august holder vi lukket da vi alle er på salgskursus.

Vi er klar igen den 17. august kl. 9.30.
Seneste nyt
24.7.17
NYHED - Thor stol - nu også i lysegrå:-)
Chair Thor

Campingstol med 8 positioner inkl....
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk