Isabella Villa helårstelt


Isabella Villa - nu i 5 størrelser:-)

ISABELLA VILLA - SPØRG OS FØR DU HANDLER:-)

Der er masser af fordele ved at købe din Villa hos LE Camping.

Vi bestiller teltet hjem lige som du ønsker det med fronte og bagvægge der passer, evt. fast dør - alm. eller skydedør, med eller uden termoloft, luge til toilettet, evt. stik i gulvet.

Vi fremstiller gulvet i 22mm fyrtræ med 50mm isolering, afsluttet med eternit-kant hele vejen rundt,  vi sætter teltet op på pladsen med støbt forankring i hjørner - alt sammen til konkurrencedygtige priser:-)

Vi har p.t. en Villa 550 med veranda opstillet hos LE Camping.

En Villa fra Isabella er det komplette og fleksible alternativ til helårscampisten/fastliggeren.

Villa er et helt unikt helårstelt/fastliggertelt, som fås i 5 størrelser. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem forskellige frontpaneler gør, at du selv kan være med til at konstruere din Villa, som du ønsker. Teltet skal kunne bruges på varme sommerdage men samtidig være et godt alternativ, når sneen ligger hvid og indbydende på bakken. Der stilles store krav til udstyret, når det skal kunne bruges hele året, og Isabella Villa er sammensat af de bedste materialer.

En optimal taghældning begrænser desuden sneophobning. Lys er liv, og de store vinduespartier og hvide gardiner gør sit til, at du får et lyst og behageligt opholdsrum. Vinduesmaterialet kan tåle ekstreme kuldegrader, og Villa er også udstyret med klapper i stof, så man let kan lukke og dække vinduerne af efter behov. Det dybe omløbende udhæng hindrer smuds og forurening, så du kan bruge dagene til at slappe af, istedet for til vedligeholdelse.

Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at en eventuel ombytning af frontmodulerne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres.

Da Villa er udstyret med polstret sluse og mellemstykke i taget, kan den anvendes på alle vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne).

Leveres med Cube Creme-gardiner.

Villa leveres komplet med 40 x 40 mm aluminiumsprofil-stel, tag, fronter og gavle med vinduesklapper, samt tilslutningssæt med tagsluse, 2 stk. puder, understykke og standard hjulafdækning.

Teltet leveres med 2 stk. 70 cm, bagvægsdele, således at åbningen bagtil vil være: 550 = 410 cm, 650 = 510 cm, 750 = 610 cm, 850 = 710 cm, 950 = 810 cm.

Alle dele kan udskiftes ved skade.

Højde i bag ca. 240 cm

EKSTRAUDSTYR (MERPRIS)

Bagvægsaflukning.
Termoloft.
Vintersikring. (Tværstang og støttestænger)
Tagrende - speciallavet til Villa. Kontakt os for tilbud på montering af tagrende. (kan ses monteret på vores udstillings telt)

udstilingsF-modul: Oplukkeligt frontpanel med myggenet - kan tilkøbes mod merpris.

Vi har masser af referencer på campingpladserne, så du kan se hvordan vi stiller teltet op og hvordan gulvet er lavet :-)  

- Spørg os før du handler:-)
Seneste nyt
24.9.21
Isabella AIR Cirrus North 400 - se det opslået i butik!
Luftforteltet Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer......
Kalender
1.9.21 - 31.10.21
Har din campingvogn fået en skade??
Har din campingvogn fået en skade, så hjælper vi gerne med reparation af...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk