Hvem er vi?


LE Camping er et af nordjyllands største og ældste campingcentre grundlagt i 1963. I januar 1997 blev forretningen overtaget af Søren og Ulla Mortensen som siden overtagelsen løbende har renoveret centret indvendigt og udvendigt. I 2001 blev centret udvidet med et nyt stort værksted, ekstra lagerplads, ny stor flisebelagt brugtvognsplads og ny flisebelagt nyvognsplads, således at forretningen i dag fremstår som en yderst moderne campingforretning med masser af flotte campingvogne - nye som brugte og masser af kvalitetsudstyr til campisten.

Vores værksted er meget moderne med alle tekniske hjælpemidler. Vores montører er specieluddannede indenfor reparation af campingvogne. Vi er aut. F-gasinstallatører og er tilknyttet KLS som kontrollerers af Q-kontrol og som indrapporterer til Sikringsstyrelsen.  Værkstedet er DCU-testcenter og alt værktøj & udstyr kontrolleres af CELF Kvalitetskontrol 1 gang årligt.

I 2006 tog vi vores nye skadecenter på Industrivej 3 i brug. Værkstedet er indrettet specielt til udbedring af skader på campingvognen såsom tagskader, skader på sideplader oma. I 2011 fejrede vi forretningens 50 års jubilæum  I september 2013 blev vi udnævnt til Årets Campingforhandler af Campingferie.dk og i 2017 fejrede Ulla og Søren deres 20 års jubilæum som campingforhandler.

Forretningen har forhandlingen af 3 tyske kvalitetsmærker: Dethleffs - som vi har haft forhandlingen af siden 1985, Hobby - som vi har haft forhandlingen af siden 1987 og Fendt  - som vi har haft forhandlingen af siden 2001.

Vi har også forhandlingen af den dansk producerede teltvogn Camp-let og den nye lille dansk designede Hero Camper.

Hos LE Camping er vi følgende medarbejdere:
  

I salgsafdelingen vil du møde:

Sælger og indehaver Søren Mortensen - Søren tager sig af salg af nye og brugte campingvogne fra Hobby, Fendt og Dethleffs. Søren har et stort og indgående kendskab til alle 3 mærker og har en stor teknisk viden omkring produkterne.

Søren er aut. F-gasinstallatør.


Sælger Rasmus Storch - ansat 2015 - Rasmus er en sælger, som virkelig brænder for camping  og altid er god for en frisk bemærkning. Rasmus tager sig af salg af nye og brugte campingvogne og styrer hjemmesiden med nye og brugte vogne.  
På kontoret og i udstyrsafdelingen vil du møde:

Ulla Mortensen - Ulla tager sig af bogholderiet, salg af udstyr og bestilling af varer til butikken samt sørger for at butikken fremtræder pæn og inspirerende.  Ulla tager sig også af salg af nye og brugte vogne, eksport af vogne samt salg af trailere.

Ulla kan kontaktes på: info@le-camping.dkTorben Jensen - kundemodtager, logistik & aftersales - ansat 2019

Torben tager sig af indskrivning af reparationer og skader til værkstedet samt bestilling af originale reservedele herunder reklamationsbehandlinger, opgørelse af skader og kontakt til forsikringsselskaberne.

Torben kan kontaktes direkte på:
service@le-camping.dk eller
telefon 96-214412 fra mandag-fredag fra 9.00-17.00.
Marcus Jennerfjord - ansat 2014 - Marcus er vores medhjælp i butikken efter skoletid, weekends og ferier. Marcus hjælper med opfyldning af varer i butik, bestilling af varer hos vores leverandører samt ekspedition af kunder.


Melanie Jennerfjord - ansat 2018 - Melanie er vores medhjælp i butikken efter skoletid, weekends og ferier. Melanie hjælper med opfyldning af varer i butik m.m..

På værkstedet vil du møde:

Bjarne Jennerfjord - værkstedsleder - ansat 1997 - med speciale bl.a. i el-fejl, gas og Alde-varme.

Bjarne er aut. F-gas-installatør.


Niklas Jungersen - montør - ansat 2017 - udlært automekaniker. Niklas tager sig af alle slags reparationer og større skader på campingvogne.
Christian Mølvang - montør - ansat 2019 - udlært automekaniker. Christian tager sig af alle slags reparationer og større skader på campingvogne.
Eivind Kristiansen - ansat 2013 - klargøring af nye og brugte solgte vogne og klargøring af brugte vogne til salg.
Oliver Jensen - ansat 2019 - Oliver er vores fejedreng på værkstedet efter skoletid.

Seneste nyt
22.1.20
Trolley fra Isabella
Praktisk trolley til transport af f.eks....
Kalender
1.1.20 - 28.2.20
Eftersyn -15% til alle DCU-medlemmer
Vi har følgende eftersyn:

DCU Gastest kr. 995,00
DCU Fugttest kr. 778,00
DCU...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk