Hvem er vi?


LE Camping er et af nordjyllands største og ældste campingcentre grundlagt i 1963. I dag ejes forretningen af Søren Mortensen, som overtog forretningen i januar 1997.Centret er løbende har renoveret indvendigt og udvendigt, således at forretningen i dag fremstår som en yderst moderne campingforretning med masser af flotte campingvogne - nye som brugte og masser af kvalitetsudstyr til campisten.

Vores værksted er meget moderne med alle tekniske hjælpemidler. Vores montører er specialuddannede indenfor reparation af campingvogne. Vi er aut. F-gasinstallatører og er tilknyttet KLS som kontrolleres af Tekniq Kvalitet og som indrapporterer til Sikringsstyrelsen.  Værkstedet er DCU-testcenter og alt værktøj & udstyr kontrolleres af CELF Kvalitetskontrol 1 gang årligt.

Vores store skadecenter på Industrivej 3 er specielt indrettet til udbedring af skader på campingvognen såsom tagskader, skader på sideplader oma.

Forretningen har forhandlingen af 3 tyske kvalitetsmærker: Dethleffs - som vi har haft forhandlingen af siden 1985, Hobby - som vi har haft forhandlingen af siden 1987 og Fendt  - som vi har haft forhandlingen af siden 2001.

Vi har også forhandlingen af den danskproducerede teltvogn Camp-let og den nye lille dansk designede Hero Camper.

Hos LE Camping er vi følgende medarbejdere:
  

I salgsafdelingen vil du møde:

Sælger og indehaver Søren Mortensen - Søren tager sig af salg af nye og brugte campingvogne fra Hobby, Fendt og Dethleffs. Søren har et stort og indgående kendskab til alle 3 mærker og har en stor teknisk viden omkring produkterne.

Søren er aut. F-gasinstallatør.


Sælger Rasmus Storch - ansat 2015 - Rasmus er en sælger, som altid er god for en frisk bemærkning. Rasmus tager sig af salg af nye og brugte campingvogne og styrer hjemmesiden med nye og brugte vogne.  
Salgsassistent-elev Marcus Jennerfjord

Er startet pr. 1/7 2020 som elev, men har været ansat siden 2014 som ungarbejder.

Marcus tager sig af salg af udstyr, trailere , campingvogne  - nye og brugte - samt bestilling af varer hos vore leverandører.


Melanie Jennerfjord - ansat 2018 - Melanie er vores medhjælp i butikken efter skoletid, weekends og ferier. Melanie hjælper med opfyldning af varer i butik m.m..

På kontoret og i udstyrsafdelingen vil du møde:

Ulla Mortensen - Ulla tager sig af bogholderiet, salg af udstyr og bestilling af varer til butikken samt sørger for at butikken fremtræder pæn og inspirerende.  Ulla tager sig også af salg af nye og brugte vogne, eksport af vogne samt salg af trailere.
Ulla kan kontaktes på: info@le-camping.dk
Torben Jensen - kundemodtager, logistik & aftersales - ansat 2019
Torben tager sig af indskrivning af reparationer og skader til værkstedet samt bestilling af originale reservedele herunder reklamationsbehandlinger, opgørelse af skader og kontakt til forsikringsselskaberne.
Torben kan kontaktes direkte på:
service@le-camping.dk eller
telefon 96-214412 fra mandag-fredag fra 9.00-17.00.
På værkstedet vil du møde:

Bjarne Jennerfjord - værkstedsleder - ansat 1997 - med speciale bl.a. i el-fejl, gas og Alde-varme.

Bjarne er aut. F-gas-installatør.


Svend Hansen - montør - ansat 2021 -  Svend er udlært automekaniker.
Jeppe Mortensen - montør - ansat 2020 - Jeppe er tømrer.
Eivind Kristiansen - ansat 2013 - klargøring af nye og brugte solgte vogne og klargøring af brugte vogne til salg.
Oliver Jensen - ansat 2019 - Oliver er vores fejedreng på værkstedet efter skoletid.

Seneste nyt
17.4.21
Genial drømmeseng/gæsteseng fra Westfield
Supersmart drømmeseng/gæsteseng Aida fra Westfield - virkelig komfortabel og......
Kalender
1.3.21 - 30.4.21
Nyeste opdatering af info omkring Covid-19
Fra den 1/3 2021 holder vi åbent som normalt, men vi skal passe ekstra...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk